Libellus Forum
»
OSTALE TEME
»
Sport
»
Brasil - World Cup 2014 - Kvalifikacije
Rank: Libellus Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4.749 Location: Zagreb
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1.257  Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
|
|
|
|
|
Sad sam skontao da su i Makedonci s nama...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 216  Location: Nis
|
Dobro je. Bar znamo da imamo sigurnih 6 protiv Makedonaca (zajedno) Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kako se zove onaj iz Makedonije sto namjesta utakmice, da i mi odmah kupimo 6 bodova...
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1.257  Location: Velika Gorica, Hrvatska
|
Ja sam čuo da će kod nas u Gorici postaviti reflektore. Jebiga, blizu je aerodrom "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Mi se sad salimo, al garant ce netko polomiti zube barem u jednoj utakmici s Makedoncima. Nego trebali su izbaciti Skotsku a umjesto Belgije dodati BiH i da igramo u onoj skupini s 5 momcadi, da razbacimo na male...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Kako se zove onaj iz Makedonije sto namjesta utakmice, da i mi odmah kupimo 6 bodova... Džarovski "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Mi se sad salimo, al garant ce netko polomiti zube barem u jednoj utakmici s Makedoncima. Nego trebali su izbaciti Skotsku a umjesto Belgije dodati BiH i da igramo u onoj skupini s 5 momcadi, da razbacimo na male... S Makedonijom je uvijek bilo teško, a naročito u gostima. Belgija me ne brine previše, ali Škoti su uvijek opasni. "Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Kako se zove onaj iz Makedonije sto namjesta utakmice, da i mi odmah kupimo 6 bodova... Dzarovski Ziv li je taj? Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Opasna grupa Ako nam ostane aktuelna fudbalska gerostruktura, slobodno mozemo da zapevamo "Putuj Evropo...". Odnosno, svite Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
|
|
|
|
|
Al' vid', ba, Bosance kakvu su bozu izvukli  Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube, i umiru kada ljube.
|
|
|
|
Rank: Često prisutan Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 781  Location: mostar
|
|
|
|
|
Rank: Često prisutan Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 751  Location: Split
|
Krasno Toliko smo bili sritni da smo dobili i najjaču od najslabijih , odnosno Wales
|
|
|
|
Rank: Često prisutan Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570  Location: Nis Srbija
|
split85 wrote:Krasno Toliko smo bili sritni da smo dobili i najjaču od najslabijih , odnosno Wales Istina! Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
|
|
|
|
Rank: Nova faca Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 46  Location: Beč, Austrija
|
Ja sam zadovoljan sa grupom u kojoj je BIH, idemo na 1. mjesto.
|
|
|
|
Libellus Forum
»
OSTALE TEME
»
Sport
»
Brasil - World Cup 2014 - Kvalifikacije
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.