Rank: Često prisutan Joined: 21.12.2011.(UTC) Posts: 346  Location: banjaluka
|
Lusi
Dado Lusi nije los film.
|
|
|
|
Rank: Ovisnik Joined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 1.889 Location: Mostar
|
Napokon pogledao Godzilu i cisti uzas. feniks je napisao kako je bilo tesko napravitu losiju verziju od prosle, ali ja sam neko kome prosla nije toliko losa, ali ovo je katastrofa. Ne mogu da vjerujem da su napravilu ljubavnu sagu od Godzile. Glumu i pricu je suvisno komentarisati, a kraj to je prica za sebe i ona zadnja recenica: "Kralj cudovista spasio grad" i onaj krik i uranjanje u vodu ... Nisam se mogao suzdrzati da se ne nasmijem. 4/10
|
|
|
|
Rank: Nova faca Joined: 20.8.2014.(UTC) Posts: 38 Location: gospić
|
pogledao nedavno film "elysium" i iako nevolim sf (osim nathana nevera  ) film mi se jako svidio velike preporuke
|
|
|
|
|
Grad greha 2 dobar. Problem je sto su godine ucinile svoje i ne postoji ono odusevljenje kao s prvim dijelom koji je pak iz nekog razloga proglasen remjek djelom. Niti je taj film toliko dobar niti je ovaj toliko los kao sto pisu. Gledati!!!
|
|
|
|
|
feniks wrote:Grad greha 2 dobar. Problem je sto su godine ucinile svoje i ne postoji ono odusevljenje kao s prvim dijelom koji je pak iz nekog razloga proglasen remjek djelom. Niti je taj film toliko dobar niti je ovaj toliko los kao sto pisu. Gledati!!! S obzirom da sam jedan od onih sto prvi dio smatraju remek djelom, nadam se da ce mi se svidjeti i drugi dio :)
|
|
|
|
|
Novembar menKako dobra ekipa a kako los film Srecom pa sam dobio besplatnu kartu
|
|
|
|
|
Mali Budo Gledati
|
|
|
|
|
Pravednik Režiser se vratio na pravi put a Denzel je tu već decenijama.
|
|
|
|
Rank: Često prisutan Joined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 807 Location: planet Zemlja
|
feniks wrote:Lusi
Dado Lusi nije los film. Nego je katastrofa.
|
|
|
|
|
Garfield wrote:feniks wrote:Grad greha 2 dobar. Problem je sto su godine ucinile svoje i ne postoji ono odusevljenje kao s prvim dijelom koji je pak iz nekog razloga proglasen remjek djelom. Niti je taj film toliko dobar niti je ovaj toliko los kao sto pisu. Gledati!!! S obzirom da sam jedan od onih sto prvi dio smatraju remek djelom, nadam se da ce mi se svidjeti i drugi dio :) Neće.
|
|
|
|
|
feniks wrote:Na rubu sutrasnjice
Novi sf film Toma Kruza s dobrim glumcima, rezijom i solidnim scenarijom. Meni je dobar. U rangu s Oblivionom ako vam se to nije svidjelo onda preskocite. Odličan.
|
|
|
|
|
kico wrote:feniks wrote:Na rubu sutrasnjice
Novi sf film Toma Kruza s dobrim glumcima, rezijom i solidnim scenarijom. Meni je dobar. U rangu s Oblivionom ako vam se to nije svidjelo onda preskocite. Odličan. Meni se primjera Oblivion nije svidio, a ovaj mi je odlican, tako da nije bas neko mjerilo :)
|
|
|
|
|
Nestala Reziranjem ove drame Fincer potvrdjuje svoj status, Aflek na nivou zadatka, ostala ekipa odlicna. Gledati P.S. Ako ne mozete da 140 min pazljivo pratite radnju ovo nije film za vas.
|
|
|
|
|
feniks wrote:Nestala Reziranjem ove drame Fincer potvrdjuje svoj status, Aflek na nivou zadatka, ostala ekipa odlicna. Gledati P.S. Ako ne mozete da 140 min pazljivo pratite radnju ovo nije film za vas. Ovo cu sigurno pogledati, iako Afleka ne volim, dok je Fincher vec druga stvar. Par njegovih filmova su mi nesto najbolje sto je izaslo u filmskoj industriji (Se7en, The Game, Fight Club). Doduse to su filmovi iz njegovih pocetaka, a poslije toga vec su mi dosta daleko od ovih filmova.
|
|
|
|
|
Ako ćemo precizno njegov početak je Osmi putnik 3.
Sedam, Igra i Klub boraca većina navodi kao najbolje filmove DF. Sve sam ih gledao više puta i na listi su filmova koje bih preporučio. Moja lista DF je malo drugačija
Klub boraca, Djevojaka s tetovažem zmaja, Priča o Bendžaminu Batonu Igra, Sedam, Nestala Soba panike, Društvena mreža Zodijak Osmi putnik 3
|
|
|
|
|
Drakula Neispričano
Hmm veoma lako je moglo biti bolje a veoma teško gore od ovoga.
|
|
|
|
|
Srce od čelika (Fury) Zanimljiv ratni film, ekipa odlična, gledati. P.S. Ako ne volite rane scene preskočite ovo nije drama
|
|
|
|
|
Igre gladi 1 dio 3 dijela InterstelarGlup&gluplji 21.Zabavan 2.Inteligentan 3.nije trebalo snimati
|
|
|
|
|
Kako ubiti svog sefa 2Pitak i zabavan kakav i treba da bude
|
|
|
|
|
Garfield wrote:feniks wrote:Nestala Reziranjem ove drame Fincer potvrdjuje svoj status, Aflek na nivou zadatka, ostala ekipa odlicna. Gledati P.S. Ako ne mozete da 140 min pazljivo pratite radnju ovo nije film za vas. Ovo cu sigurno pogledati, iako Afleka ne volim, dok je Fincher vec druga stvar. Par njegovih filmova su mi nesto najbolje sto je izaslo u filmskoj industriji (Se7en, The Game, Fight Club). Doduse to su filmovi iz njegovih pocetaka, a poslije toga vec su mi dosta daleko od ovih filmova. Bomba od filma. Oduševljen!
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.