Keziah wrote:Ekipa izvinite što često znam biti neaktivan u zadnje vrijeme.
Nemaš se stari što ispričavat, komentiraš kad stigneš

i mi nekad nemamo vremena, pa se ne stigne, ali tu smo.
Spock wrote:Hvala, veselim se tvom komentaru i zajedničkom kronološkom čitanju.
Usput, već sam maloprije stavio komentar za tu Mister No epizodu! Za sada mi ulazi u top 3 uz Rio Negro i Atlantik!!

Reći ćeš ti Spock da ja tebe "stalkiram"

čekao sam da krenem sa Kenom pogodan trenutak, pa kad sam vidio tvoj komentar, a još snijeg vani počeo padat, reko Reem, nemaš što više čekati nego se uhvati Kena

Vidio sam to za Mister No, i ja sad stavio tamo komentar. Taman sam uspio prije nestanka struje, nije je bilo 5 minuta, pa me bilo strah da neće uopće doći, ali hvala bogu sad je ok.
john_constantine wrote:Nisam pažljivo čitao. :( Ma ako ne bude, nabavim u snk.
Koliko dođe strip?
Evo kopirat ću što sam pisao na forumu hr., pa neka bude i u ovoj temi, možda bude nekome korisno:
- 3u1
- 49 kn po stripu
- 1 mjesečno izlazi
- ukupno 30 stripova (točno za 2 i pol godine bi trebalo sve izići)
- prijevod i unos teksta od Marka (urednika Fibre), tako da Marko i Bernard (urednik Ludens i Strip-agenta) skupa idu u ovaj projekt, što je super i što je znak da bi se taj mjesečni ritam trebao održati, pošto je prijevod i sve oko toga već riješeno
- mat plastifikacija naslovnica, sva tri naslova na korici
- naslovnice c/b unutra
Prije neka 3 dana je Marko (urednik Fibre) potvrdio da se od ovog projekta neće odustat pa da netko ne bi pomislio da bi Ken mogao se ugasit nakon nekog broja, citat Marka:
Quote:Nemam ja veze s prodajom, moj dio posla je urednički, ali Berni mi je obećao da će ovo ići do kraja, inače se ja ne bih upuštao u cijeli projekt, tako da se svakako ne biste trebali bojati ima li za ovo izdanje zime ili ne.
"Straighten up, little soldier, stiffen up that upper lip! What you cryin' about? You got me."