Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

REZERVACIJE naših izdanja...
Dado R.
#1 Posted : 17. listopada 2020. 10:04:22(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Ponovo nas jako velik broj citatelja trazi rezervacije nasih izdanja a kako nekima jos nije posve jasno kako to funkcionira odlucili smo postaviti topic o tome s pojasnjenjima...

Dakle, kupcima u nasem webshopu nudimo dvije opcije rezervacija i to pojedinacne i trajne.
Pojedinacne rezervacije su idealne za citatelje koji ne prate sve brojeve odredjenih junaka ili edicija, odnosno za one koji uglavnom kupuju samo "one shot" izdanja bez nastavaka.
Trajne rezervacije su savrseno i jednostavno rjesenje za sve one koji prate nekog junaka ili neke edicije koji su serijali s vise brojeva.

Kako sve to funkcionira?
Kao prvo, ako vec niste, onda se trebate registrirati u nasem webshopu http://libellus.hr/registracija-user

Kupci koji se odluce za pojedinacne rezervacije trebaju nam svaki put nakon najave novih izdanja poslati mail na info@libellus.hr s napomenom koje izdanje zeli rezervirati.
Uz to treba navesti i nick koji ste odabrali u nasem webshopu.
Primjerice niste kupac vecine nasih izdanja ali vam se recimo svidjaju Dr. Watson i Zardo iz nase zadnje najave, jednostavno posaljete mail s naznakom da zelite rezervirati ta dva izdanja.

Kupci koji se odluce na trajne rezervacije trebaju nam samo jednom poslati mail na info@libellus.hr s napomenom koja izdanja (junake, edicije) zeli rezervirati.
Primjerice pratite samo jednog naseg junaka (recimo Dragonero) i sve njegove edicije (redovni serijal, magazin, specijalni brojevi) onda nam posaljete mail i kojem cete naglasiti da
zelite trajno rezervirati sve edicije junaka Dragonero. Ili recimo ako pratite samo jednog junaka ali ne i sve njegove edicije (primjerice pratite Texa ali samo redovnu seriju ne i ostale
edicije poput almanaha, kolor giganta itd) onda samo navedete da zelite trajno rezervirati Texa redovnu seriju.
Većina kupaca koja do sad ima trajne rezervacije prati sva nasa izdanja pa u takvom slucaju dovoljno je navesti da zelite rezervirati sva nasa izdanja.
Takodjer dio citatelja se odlucuje na vecinu izdanja s izuzecem ponekog junaka ili edicije. Takva vrsta trajne rezervacije onda moze glasiti primjerice da se navede da pratite sva nasa
izdanja s izuzecem Dylan Doga i slicno. Dakle vrlo je jednostavno samo nam napisete koje junake (i njihove edicije ako ne zelite sve od tog junaka) pratite i imate trajnu rezervaciju.

Sto zapravo znaci trajna rezervacija?
Trajna rezervacija nekog junaka ili edicije znaci da ste time osigurali svoj primjerak zeljenog izdanja i nemate bojazni da cete ostati bez svog primjerka ako se izdanje brzo rasproda.
Trajna rezervacije moze se u svakom trenutku prekinuti, dovoljno je poslati mail da zelite odustati od trajne rezervacije svih ili samo nekih izdanja na koja ste do tad imali rezervaciju.
Ova rijec "trajna" odnosi se prije svega na to da nemate potrebu svaki put iznova poslati mail s rezervacijom izdanja koja pratite vec se to automatski podrazumjeva sve do otkaza rezervacije.
Iznimka je jedino kad se pojavi novi serijal (junak) ako ga zelite pratiti da nam javite. Ako se pojavi nova edicija nekog junaka za kojeg ste naveli da pratite sve onda se podrazumjeva i nova edicija.

Registrirali ste se, javi li nam rezervaciju, sto dalje kad su izdanja koja pratite objavljena odnosno u prodaji?

I za pojedinacnu i za trajnu rezervaciju vrijedi isto pravilo. Dakle kad se izdanja koja ste rezervirali pojave u prodaji ako su sva izdanja koja ste rezervirali dostupna u webshopu,
jednostavno se sami ulogirate u webshop i kupite ta izdanja. Po zavrsetku kupnje dobit cete mail s racunom, a nakon uplate mi vam saljemo knjige.
Ako jedno ili vise izdanja koja ste rezervirali nije dostupno u webshopu ne trebate nista napraviti u tom slucaju aktivira se vasa rezervacija i mi onda radimo racun koji vam slajemo mailom.
A nakon uplate saljemo vam knjige. Dakle, ako su sva rezervirana izdanja dostupna u web shopu sami radite racun, ne cekate racun od nas.

Ako mislite da nesto nije precizno pojasnjeno slobodno nam piseite ovdje ili na mail.

I samo da spomenem da su sve ove napomene namijenjene citateljima koji ce tek napraviti rezervacije, svi koji vec imaju trajne rezervacije oni su vec upoznati kako sve funkcionira
ovo im moze samo posluziti kao podsjetnik ako su zaboravili. Smile
Takodjer napominjem da slicnu vrstu rezervacija mozete napraviti i u svojim striparnicama u kojima inace kupujete,
dakle opcija rezervacija moze biti i preko njih ne mora biti samo preko naseg webshopa.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,058 seconds.