Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Nova AKCIJA!!!
Dado R.
#1 Posted : 11. lipnja 2021. 17:02:55(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Dragi prijatelji... Nakon brojnih upita odlučili smo odraditi jednu akciju poput onih kakve smo imali protekle godine.

Akcija će trajati od ovog trenutka pa do srijede 30.06. u 23:59.

Evo što smo sve pripremili za vas:


POPUST OD 50%
Naime, za svaku kupljenu knjigu iz popisa ispod ostvarujete popust od 50%.
Možete odabrati jednu ili više knjiga, a - naravno - izbor knjiga je isključivo vaš!
Ukupno 158 naših knjiga nalazi se u ovoj ponudi, a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici).

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - Popust 50%!
Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!



RASPRODANA IZDANJA
Za vrijeme zadnjih dvaju "regularnih" Interlibera (2018. i 2019. godine) kao i tijekom prošlogodišnjeg "virtualnog" Interlibera na našemu ste štandu (odnosno na webu protekle godine)
mogli pronaći manji broj službeno rasprodanih izdanja, a bila je riječ ili o rezerviranim knjigama, ili o onima koje smo povukli iz knjižara.
Uglavnom, i ovaj put smo s današnjim danom zatvorili sve rezervacije koje su bile ostale otvorene te se svi rezervirani primjerci koji do danas nisu pokupljeni nalaze ovdje prodaji.
Evo i popis: Rasprodana izdanja!
Od većine naših rasprodanih izdanja neće se moći naći ni jedan jedini primjerak, ali ponekih naslova imamo još (uglavnom samo po jedan komad) pa vrijedi baciti pogled na popis.
Cijene ovih izdanja su one regularne, tj. one koje su otisnute na koricama.



PONUDA KOMPLETA
Za sve potencijalne kupce koji iz bilo kojeg razloga nisu pratili naša izdanja od prvog broja, a željeli bi imati komplet nekog serijala, možda ipak ima pomoći!
Naime, kao i na proteklome "virtaulnom" Interliberu ponovo imamo u ponudi nekoliko kompleta serijala koji se mogu nabaviti od prvog do zadnjeg (trenutačnog) broja, i to po regularnim
cijenama (tj. onima otisnutim na koricama)! Naravno, tek je mali broj serijala dostupan - i to uglavnom samo jedan komplet - no možda se baš vaš omiljeni serijal nalazi na popisu, pa bacite pogled!
Evo i popis: Ponuda kompleta!



EXTRA PONUDA
Vjerujemo da svi već znate da naša EXTRA PONUDA podrazumijeva određenu manju količinu stripova koje nudimo po cijenama od 19.90 kn, 29.90 kn, 39.90 kn, 49.90 kn, 59.90 kn itd. koji zbog
ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju, a sigurni smo i da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ.
Dakle, svi oni koji žele kupiti neko izdanje iz ove naše EXTRA PONUDE mogu pogledati popis koji se nalazi ispod ove najave i odabrati željene naslove.
Nekih knjiga ima jako malo, samo primjerak ili dva, nekih nešto više, no i ovdje će vrijediti ono uobičajeno pravilo "tko prvi djevojci, njegova djevojka”, a mi ćemo nastojati taj popis po potrebi svakodnevno aktualizirati.
Kao što smo već spomenuli, sigurni smo da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ te stoga napominjemo da zamjene oštećenih izdanja neće biti moguće osim u slučaju
da nekim knjigama nedostaju stranice. Naime, iako prije samog slanja pomno pregledavamo te knjige uvijek se može dogoditi da nam nešto promakne i u slučaju nedostatka stranica zamijenit
ćemo to izdanje ako je dostupno, a ako je to bio zadnji primjerak vratit ćemo novac.
Također, ako netko možda još uvijek nije upoznat s time, ovom prilikom naglašavamo i da sva naša oštećena izdanja imaju žig (oštećene korice i/ili oštećene stranice) koji se nalazi na predlistu i zalistu.

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - EXTRA ponuda!



I na kraju poseban dodatak - KNJIGE NA DAR!
Naime, tijekom ove akcije svakome tko kupi naših knjiga u iznosu većem od 600 kuna poklanjamo 1 knjigu!
Tko kupi naše knjige u iznosu većem od 1100 kuna dobit će 2 knjige na dar, a onaj tko kupi izdanja u vrijednosti većoj od 1500 kuna dobit će 3 knjige gratis!
Za svaki daljnjih 400 kuna dobije se još jedna gratis knjiga. Vjerujemo da će se mnogi odmah zapitati koje su to knjige koje darujemo, a odgovor je vrlo jednostavan: sami ćete odabrati koju knjigu/e želite na dar!
Da, dobro ste pročitali... Dakle, sukladno iznosu koji ste odvojili za kupovinu birate jednu, dvije, tri… ili više knjiga gratis po svojoj želji,
a možete odabrati bilo koju knjigu koja je dostupna na našem webu, osim onih koje su objavljene u 2021. godini.

Knjige objavljene u ovoj godini ne ulaze u zbrajanje iznosa po kojem ostvarujete pravo na poklon-knjigu/e te iste nije moguće ni odabrati kao neku od knjiga koju dobivate na dar.
Sva ostala izdanja koja su dostupna na našem webu stoje Vam na raspolaganju za izbor gratis knjige/a tijekom ove naše akcije!
A da ne bude nedoumica evo i popis knjiga koje mogu ici kao gratis... skoro 250 knjiga.

Popis mogućih GRATIS knjiga!




KAKO NARUČITI?
Vrlo jednostavno! Trebate se registrirati u našemu webshopu (ako već niste), a potom samo odaberete izdanja s ovih dvaju popisa koja vas zanimaju i javite nam svoj popis na mail info@libellus.hr te u mailu još navedete
svoje ime i prezime te nick koji ste odabrali pri registracij u webshopu. Vaša narudžba će vrlo brzo biti potvrđena s naše strane, a ujedno ćete dobiti i obavijest ako neko od naručenih izdanja ne bude više dostupno.
Također ćemo vam javiti i ukupan iznos vaše narudžbe ako ste ostvarili mogućnost na poklon knjigu/e kako biste nam mogli javiti koju knjigu/e želite odabrati.
Zatim ćemo vam napraviti račun i poslati na vašu e-mail adresu, a nakon uplate uslijedit će dostava izdanja.

Molimo vas da uzmete u obzir da zbog mogućega većeg broja upita nećemo uvijek biti u mogućnosti odmah reagirati, odgovoriti kao ni poslati račun, ali budite sigurni da ćemo to učiniti u najkraćemu mogućem roku.

Na kraju još samo napomena da će plaćanje biti moguće i karticama (Maestro, Visa, Mastercard), a ako se odlučite za takav način plaćanja onda vas molimo da nam to pri narudžbi obavezno naglasite.
Proces naplate karticama bit će pojašnjen u potvrdnom mailu.

Naravno, ako budete trebali bilo kakva dodatna pojašnjenja oko bilo čega, e-mail adresa se zna: info@libellus.hr


VAŽNA NAPOMENA:
Kao što smo već spomenuli i naglasili, sve ove ponude bit će dostupne samo i isključivo u našem webshopu za vrijeme trajanja ove akcije!
dudemeister
#2 Posted : 13. lipnja 2021. 1:53:20(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 29.12.2011.(UTC)
Posts: 114
Man
Location: Madchester
Pošto imam stojeće reservacije za neka izdanja, hteo sam samo da pitam: u kojim okolnostima poništavate rezervacije? Je l’ kad se neko dugo ne javlja da preuzme i ne odgovara na emaile?
Dado R.
#3 Posted : 13. lipnja 2021. 9:24:21(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Tabele aktualizirane!
Nekih knjiga više nema, ali ima novih knjiga u tabeli rasprodanih a posebice u tabeli extra ponude, tj. oštećenih, pa vrijedi baciti pogled.
Dado R.
#4 Posted : 13. lipnja 2021. 9:29:37(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
dudemeister wrote:
Pošto imam stojeće reservacije za neka izdanja, hteo sam samo da pitam: u kojim okolnostima poništavate rezervacije? Je l’ kad se neko dugo ne javlja da preuzme i ne odgovara na emaile?

Tako je, što je zapravo vrlo rijedak slučaj jer je inače komunikacija s kupcima odlična na obostrano zadovoljstvo.
Više je riječ o pojedinačnim rezervacijama kupaca koji nisu kod nas na trajnoj rezervaciji, pa se s vremena na vrijeme jave i kod nas...
Dado R.
#5 Posted : 15. lipnja 2021. 11:09:01(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Popisi su ažurirani, nekih naslova nema više ali zato ima dosta novih, bacite pogled. Smile
Dado R.
#6 Posted : 16. lipnja 2021. 22:47:40(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Ponovo smo ažurirali popise, pa sigurno vrijedi baciti pogled...Smile
anto
#7 Posted : 18. lipnja 2021. 14:54:44(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 322
Man
Location: Čačak
nema Strke u Gljivodvoru u oštećenim stripovima?
desertfox123
#8 Posted : 20. lipnja 2021. 22:22:43(UTC)
Rank: Nova faca

Joined: 18.3.2015.(UTC)
Posts: 14
Location: USA
Dade,mozete li azurirati popise rasprodanih izdanja? Pokusao sam da narucim neke naslove (sa vaseg najnovijeg,azuriranog popisa ) jos prije 3 dana ali izgleda da ih nema vise na zalihi.Crying
Da ne zaboravim,racuna li se i kupovina rasprodanih izdanja u ukupan iznos kad ostvarujemo pravo na gratis knjige? U opisu posebne akcije nigdje ne stoji da se ne racuna,pa zato pitam.Confused LP
Dado R.
#9 Posted : 21. lipnja 2021. 14:30:42(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Kao što smo spomenuli kod "virtualne Interliberske akcije" odnosno premijerne ponude tih izdanja, rasprodana izdanja i kompleti ne idu u zbrajanje iznosa za knjige na dar.
Naime to su sve raritetne knjige kojih uglavnom ima po 1 primjerak i ne mogu ući u zbrajanje iznosa za gratis knjige, niti mogu biti izbor pod gratis knjigu.
Sve knjige koje mogu biti gratis navedene su gore iznad u zasebnom topicu.

Ažuriranje će biti noćas ili najkasnije ujutro.
Dado R.
#10 Posted : 22. lipnja 2021. 0:37:07(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Popisi aktualizirani, bacite pogled! Smile
Dado R.
#11 Posted : 25. lipnja 2021. 11:52:34(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Popisi su ponovo aktualizirani, vrijedi baciti pogled.Smile
Dado R.
#12 Posted : 30. lipnja 2021. 8:49:25(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Napravljena je posljednja aktualizacija u ovoj akciji. Siguran sam da se isplati baciti pogled a naručiti možete večeras do 23:59.Smile
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,196 seconds.