Rank: Nova faca Joined: 27.8.2020.(UTC) Posts: 6 Location: Smuk074
|
Dali mozda imate u Planu ,da one najbolje price od texa ,npr . Zmajev Povratak i Mefistov sin ,izadu u boji?
|
|
|
|
Rank: Libellus Joined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4.456 Location: Zagreb
|
Možda, samo ako nekad i budu to neće biti tako brzo, u toj ediciji prije toga imamo drugih planiranih izdanja.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 19.1.2021.(UTC) Posts: 106 Location: Bar
|
A planirate li možda skoro da objavite priču u kojoj se Tex obračunava s ljudima koji su mu ubili brata i oca? I koja je to uopšte epizoda?  Nikako da je pronađem...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navrati Joined: 5.12.2014.(UTC) Posts: 109  Location: Beograd
|
Mislim da su to cuvene epizode ZS 617 i ZS 618 Junak rodea i Teksov obracun, odlicni stripovi..... 
|
|
|
|
|
petrovic.mm wrote:Mislim da su to cuvene epizode ZS 617 i ZS 618 Junak rodea i Teksov obracun, odlicni stripovi.....  Hvala na informaciji.  To je ta epizoda, provjerio sam.  Nadam se da će je Libellus objaviti brzih dana.
|
|
|
|
|
Paulo Adolfo wrote:petrovic.mm wrote:Mislim da su to cuvene epizode ZS 617 i ZS 618 Junak rodea i Teksov obracun, odlicni stripovi.....  Hvala na informaciji.  To je ta epizoda, provjerio sam.  Nadam se da će je Libellus objaviti brzih dana. Nema problema, i ja se isto nadam da ce u narednom kratkom periodu izaci.
|
|
|
|
|
Do kraja godine sigurno neće biti, a jednom će doći na red, možda već iduće godine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Da mozda smo zaboravili, treba do kraja godine da izadju barem jos dva kolor specijala biblioteke Texa best off !? 
|
|
|
|
|
petrovic.mm wrote:Da mozda smo zaboravili, treba do kraja godine da izadju barem jos dva kolor specijala biblioteke Texa best off !?  Pa ako i objavimo do kraja godine može bit samo jedna ali bi vrijedila za dvije, možda i tri...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Nova faca Joined: 27.8.2020.(UTC) Posts: 6 Location: Smuk074
|
Dali bi mogli objaviti knjigu od texa ,koju dnevnik skratio,nedostaje pocetak , Tragicna opsada zlatna Serija 245 i 246 Udruzena Potera?
|
|
|
|
|
Osvrnut ćemo se i na "iskasapljene" u nekom trenutku, stare neobjavljene smo riješili pa smo najavili da ćemo se kroz vrijeme posvetiti i tim starijim epizodama kojima fali dosta stranica. Ako netko možda ima usporedni popis s precizno popisanim izbačenim stranicama neka nam pošalje na mail.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.