Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Zagreb TourFilm Festival
Danko
#1 Posted : 25. srpnja 2019. 20:18:10(UTC)
Rank: Nova faca

Joined: 25.7.2019.(UTC)
Posts: 4
Location: Zagreb
Jel prati netko naš filmski festival? Ima se tu svega za pogledati, uvijek je dobro na temelju nagrada naći nešto zanimljivo iz domaće radionice... Iako je to daleko od nekih ozbiljnih produkcija, dobro je da se radi, a mislim da se i napredak vidi... Inače, prošle godine je bilo jako puno filmova...

Na ovogodišnji Zagreb Tourfilm festival prijavljeno čak 807 filmova iz 91 zemlje

U kinu Kaptol centra u Zagrebu će se od 10. do 12. listopada održati 7. Zagreb Tourfilm festival - međunarodni festival turističkog filma. Projekcije počinju 11.10. u 11 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Zagreb Tourfilm festival će od 10. do 12. listopada 2018. doživjeti svoje 7. izdanje. Međunarodni festival turističkog filma se održava pod okriljem CIFFT-e - međunarodnog udruženja turističkih filmskih festivala.

Na ovogodišnji Zagreb Tourfilm je pristiglo 807 filmova iz čak 91 zemlje, a 263 filma su odabrana u konkurenciju za jednu od festivalskih nagrada.

Svi koji se zateknu u metropoli 11. listopada će moći posjetiti Kaptol Boutique Cinema na adresi Nova ves 17 i besplatno otputovati u brojne destinacije, hotele i resorte, upoznati atraktivne turističke ponude i otkriti druge kulture i tradicije, kroz filmske projekcije koje počinju u 11, a završavaju u 21 sat.

Filmovi se natječu u 5 kategorija:
Promotivni filmovi do 3 minute
Promotivni filmovi do 30 minuta
Promotivni filmovi do 60 minuta
TV reportaže
Hrvatski turistički filmovi

Pobjednicima će biti dodijeljene prigodne nagrade, a fond nagrada je rezerviran i za posjetitelje koji će sudjelovati u nagradnoj tomboli.

Velik broj prijavljenih sudionika potvrđuje kvalitetu zagrebačkog festivala turističkih filmova, a čitav program i raspored možete proučiti na zagreb-tourfilm.com.

Festival se održava pod pokroviteljstvom predsjednice Kitarović, Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Grada Zagreba, a organizacijsku palicu drže Turistička zajednica Grada Zagreba i Balduči film.

Bit će zanimljivo vidjeti filmove dalekih destinacija, s Filipina, iz Azerbajdžana, Afganistana, Ekvadora...
Organizatori najavljuju uzbudljiv vikend te ističu kako je cilj festivala edukacija i poticaj autorima turističkih filmova i umjetnicima filmašima da pronađu najbolji način promocije turističkih destinacija i atrakcija uz efektno obraćanje ciljnim skupinama. Posebne nagrade idu hrvatskom turističkom filmu u kojeg uvode trendove, a poseban cilj je motivirati mlade na prihvaćanje poslovnih izazova iz svijeta turizma.

Izvor: https://www.cimerfraj.hr...-tourfilm-festival-2018

Jedva čekam više informacija za ovu godinu...
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,050 seconds.