Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Blagdanska AKCIJA 2019!
Dado R.
#1 Posted : 21. prosinca 2019. 20:44:18(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.779
Location: Zagreb
Evo nas ponovo s BLAGDANSKOM AKCIJOM koja će trajati od danas pa sve do 6.1.2020. godine.
Za vas smo pripremili nekoliko vrsta akcija a evo o čemu je riječ:


POPUST OD 50%
Naime, za svaku kupljenu knjigu iz popisa ispod ostvarujete popust od 50%.
Možete odabrati jednu ili više knjiga, naravno, izbor knjiga je isključivo vaš!
Oko 140 naših knjiga nalazi se u ovoj ponudi a dio naslova ograničen je malim količinama jer su pred rasprodajom (količine se mogu provjeriti na našoj web stranici).

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - Popust 50%!
Ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz navedenog popisa!



EXTRA PONUDA
Brojni čitatelji koji nažalost nisu bili u prilici iskoristiti ovu akciju ni na jednom od sajmova na kojima smo sudjelovali u svojim su nam mailovima naveli da bi bili zahvalni kad bismo i njima na neki način
omogućili kupovinu izdanja iz ove ponude te im mi ovom akcijom, u ovo blagdansko vrijeme, i izlazimo u susret.
Vjerujemo da svi već znate da naša EXTRA PONUDA podrazumijeva određenu manju količinu stripova koje nudimo po cijenama od 19.90 kn, 29.90 kn, 39.90 kn, 49.90 kn, 59.90 kn itd. koji zbog
ovoga ili onoga razloga ne zadovoljavaju naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju, a sigurni smo i da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ.
Dakle, svi oni koji žele kupiti neko izdanje iz ove naše EXTRA PONUDE mogu pogledati popis koji se nalazi ispod ove najave i odabrati željene naslove.
Nekih knjiga ima jako malo, samo primjerak ili dva, nekih nešto više, no i ovdje će vrijediti ono uobičajeno pravilo "tko prvi djevojci, njegova djevojka”,
a mi ćemo nastojati taj popis po potrebi svakodnevno aktualizirati.
Kao što smo već spomenuli, sigurni smo da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima riječ te stoga napominjemo da zamjene oštećenih izdanja neće biti moguće osim u slučaju
da nekim knjigama nedostaju stranice. Naime, iako prije samog slanja pomno pregledavamo te knjige uvijek se može dogoditi da nam nešto promakne i u slučaju nedostatka stranica zamijenit
ćemo to izdanje ako je dostupno, a ako je to bio zadnji primjerak vratit ćemo novac.
Također, ako netko možda još uvijek nije upoznat s time, ovom prilikom naglašavamo i da sva naša oštećena izdanja imaju žig (oštećene korice i/ili oštećene stranice) koji se nalazi na predlistu i zalistu.

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje... Popis - EXTRA ponuda!



SRETNE VREĆICE
Tijekom ove akcije imat ćete priliku kupiti i “sretne vrećice” po cijeni od 250, 350 i 450 kuna, a unutra će se nalaziti stripovi koji mogu biti na popustu do čak 75%!
Iako ste prigodom proteklog Interlibera saznali što su “sretne vrećice” nije naodmet to ponoviti za sve one koji možda te najave propustili...

Na pitanje zašto se te vrećice zovu “sretne” dva su odgovora i oba su vrlo jednostavna. Prvi je taj da će onome tko ih kupi donijeti sreću zbog ogromnog popusta koji će dobiti,
a drugi razlog je to što će svaki kupac morati imati i određenu dozu sreće kako bi što bolje prošao jer će sadržaj vrećica za sve kupce biti – nepoznat!
Dakle, svi oni koji se odluče kupiti “sretnu vrećicu” novac će praktički davati naslijepo, a sadržaj vrećice moći će otkriti tek kad uklone sve naljepnice kojima će ona biti zaštićena.
Odnosno, u ovom slučaju bit će riječ o paketu (zbog dostave) pa će se sadržaj moći otkriti tek po otvaranju paketa, ali u svakom paketu uz stripove nalazit će se i sretna vrećica.

No, da ipak ne bude baš potpuno naslijepo, evo zadanog okvira u kojima će se nalaziti sve naše “sretne vrećice”:
- U “sretnoj vrećici” od 250 kn vrijednost stripova koji će se nalaziti unutra bit će minimalno 675 kn (popust od minimalno 62%).
- U “sretnoj vrećici” od 350 kn vrijednost stripova koji će se nalaziti unutra bit će minimalno 1050 kn (popust od minimalno 66%).
- U “sretnoj vrećici” od 450 kn vrijednost stripova koji će se nalaziti unutra bit će minimalno 1460 kn (popust od minimalno 69%).

Osim toga, a sve s ciljem da kupci budu što zadovoljniji, u svakoj od navedenih vrećica morat će biti minimalno jedna knjiga nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No, a po vrećicama to bi značilo ovako:

- U “sretnoj vrećici” od 250 kn bit će minimalno dvije (2) knjige nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No (mogu biti i različiti junaci, tj. može biti npr. jedna knjiga Texa i jedna Zagora).
- U “sretnoj vrećici” od 350 kn bit će minimalno tri (3) knjige nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No (mogu biti i različiti junaci, tj. može biti npr. jedna knjiga Texa, jedna knjiga Mister Noa i jedna Zagora).
- U “sretnoj vrećici” od 450 kn bit će minimalno četiri (4) knjige nekog od junaka iz skupine Martin Mystere, Nathan Never, Tex, Zagor i Mister No (mogu biti i različiti junaci, tj. može biti npr. jedna knjiga Texa, jedna knjiga Mister Noa, jedna knjiga Nathana Nevera i jedna Zagora).

Što se tiče vremenskog ograničenja naslova koji će se moći naći unutra, u “sretnim vrećicama” neće se moći pronaći izdanja koja su izašla nakon 10.11.2017., a oni stripovi koji budu u njima nalaze se po našim kriterijima (iz različitih razloga) ispod razine glancera za štand, no opet iznad razine da budu među oštećenima. Jasno, u “sretnim vrećicama” neće biti svih brojeva svih junaka, ali unatoč tome zasigurno će biti riječ o atraktivnoj opciji za sve one koji bi htjeli iznenaditi nekoga (ili možda čak i sebe, zašto ne) simpatičnim darom koji višestruko nadmašuje njegovu cijenu. I još jedan detalj: knjige u “sretnim vrećicama” neće biti označene nikakvim pečatom, natpisom, naljepnicom i slično.

Na kraju još samo informacija da je količina “sretnih vrećica” ograničena, a kao i sve akcije moći će se naručiti putem našega e-maila info@libellus.hr sve do isteka zaliha.




KAKO NARUČITI?
Vrlo jednostavno! Trebate se registrirati u našemu webshopu (ako već niste), a potom samo odaberete izdanja s ovih dvaju popisa koja vas zanimaju i/ili neke od sretnih vrećica
i javite nam svoj popis na mail: info@libellus.hr te u mailu još navedete svoje ime i prezime te nick koji ste odabrali pri registracij u webshopu.
Vaša narudžba će vrlo brzo biti potvrđena s naše strane, a ujedno ćete dobiti i obavijest ako neko od naručenih izdanja ne bude više dostupno.
Zatim ćemo vam napraviti račun i poslati na vašu e-mail adresu, a nakon uplate uslijedit će dostava naručenih izdanja.

Molimo vas da uzmete u obzir da zbog prestojećih blagdana nećemo uvijek biti u mogućnosti odmah reagirati, odgovoriti kao ni poslati račun, ali budite sigurni da ćemo to učiniti u
najkraćem mogućem roku. Iz istog razloga i dostava će tijekom određenih dana biti malčice usporenija nego inače.



Na kraju još samo napomena da će plaćanje biti moguće i karticama (Maestro, Visa, Mastercard), a ako se odlučite za takav način plaćanja onda vas molimo da nam to pri narudžbi obavezno naglasite.
Proces naplate karticama bit će pojašnjen u potvrdnom mailu.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,094 seconds.