Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

Nova Libellusova akcija!
Dado R.
#1 Posted : 13. ožujka 2022. 20:25:35(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
A evo i odgovora na vaše brojne i česte upite “hoće li uskoro biti neka akcija”: hoće!

I krećemo odmah s njom, a trajat će do nedjelje, 20.3., u 23:59 h.

Ukratko, akcija će biti vrlo slična onoj prethodnoj, a evo što smo vam pripremili:

POSEBNA PONUDA PLUS KNJIGE NA DAR!
I ovog puta iz knjižara smo povukli sva u ovom trenutku dostupna izdanja te smo ih vratili u prodaju u naš webshop. Naravno, riječ je o besprijekornim izdanjima, a sva ona koja imaju bilo kakvu - pa makar i najsitniju grešku - ići će pod oštećene. Kao što ćete i sami moći vidjeti, u ovom trenutku dostupno je oko 460 različitih naslova, a njihov popis možete pronaći u nastavku teksta. Nekih naslova ima samo po jedan primjerak, nekih po dva ili tri, a sve precizne količine vidljive su i u samom webshopu.
Kupovinom knjiga s tog popisa u iznosu od 350 kn ostvarujete pravo na jednu knjigu na dar, a potom za svakih idućih 250 kuna po još jednu!

Dakle, za potrošeni minimalni iznos od 350 kuna dobivate jednu knjigu na dar, za iznos od minimalno 600 kuna dvije knjige na dar, za 850 kuna tri knjige na dar i tako redom, a sve te knjige na dar birate s toga istog popisa.

Sva izdanja objavljena u 2021. godini ne ulaze u iznos koji se zbraja za ovu akciju, a ne mogu biti ni odabrana kao knjige na dar!
Da ne bi bilo nedoumica, evo i popisa knjiga koje su objavljene 2021. i na koje se ne odnosi ova akcija: Popis izdanja koja nisu na akciji
Također želimo napomenuti da nova izdanja koja bi se trebala pojaviti u prodaji tijekom ove akcije neće ulaziti u zbrajanje iznosa za knjige na dar.


Točan popis izdanja za koja vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje: Popis - Posebna ponuda!
I još jednom ponavljamo: ovaj popust vrijedi isključivo za naslove iz prethodno navedenog popisa!



PONUDA KOMPLETA
Što se tiče svih potencijalnih kupaca koji iz bilo kojeg razloga nisu pratili naša izdanja od prvog broja - a željeli bi imati komplet nekoga našeg serijala - možda ipak ima pomoći! Naime, ponovno imamo u ponudi nekoliko kompleta serijala koji se mogu nabaviti od prvog do zadnjeg (trenutačnog) broja, i to po regularnim cijenama (tj. onima otisnutima na koricama)! Naravno, tek je mali broj serijala dostupan - i to uglavnom samo jedan komplet (a ima i par njih jaaaaaaako rijetkih) - tako da će i ovdje brzina odigrati ključnu ulogu.
Evo i popisa: Ponuda kompleta!

Napomena: Kao što smo prethodno i naveli, iznos ostvaren kupovinom navedenih kompleta ne ulazi u zbroj za odabir knjiga na dar.


RASPRODANA IZDANJA
Nadalje, i ovaj put smo s današnjim danom zatvorili sve rezervacije koje su bile ostale otvorene te se svi rezervirani primjerci koji do danas nisu preuzeti nalaze ovdje u prodaji.
Evo i tog popisa: Rasprodana izdanja!
Kao što ćete i sami moći vidjeti, ponekih naslova imamo još pokoji primjerak (uglavnom samo po jedan komad) pa vrijedi baciti pogled na popis.
Cijene ovih izdanja su one regularne, tj. one koje su otisnute na koricama.

Napomena: Kao što smo prethodno i naveli, iznos ostvaren kupovinom knjiga s popisa rasprodanih izdanja ne ulazi u zbroj za odabir knjiga na dar.


EXTRA PONUDA
Naša EXTRA PONUDA podrazumijeva određenu količinu oštećenih stripova koje nudimo po cijenama od 29.90 kn pa nadalje, a koji zbog određenog razloga nisu zadovoljili naše kriterije da budu pušteni u redovnu prodaju (sigurni smo da svi već jako dobro znate o kakvim je minimalnim oštećenjima zapravo riječ).

Dakle, svi oni koji žele kupiti neko izdanje iz naše EXTRA PONUDE mogu pogledati popis koji se nalazi u nastavku ove najave te odabrati željene naslove.

Gotovo svih knjiga ima jako malo - tek primjerak ili dva - tako da će i ovdje brzina odluke zasigurno igrati značajnu ulogu.

Zamjene oštećenih izdanja neće biti moguće, osim u slučaju da nekim knjigama nedostaju stranice. Naime, premda prije svakog slanja pomno pregledavamo sve knjige, uvijek se može dogoditi da nam nešto promakne i u slučaju nedostatka stranica zamijenit ćemo to izdanje (ako je dostupno), a ako je to bio zadnji primjerak vratit ćemo novac.

Također, ako netko možda još uvijek nije upoznat s time, ovom prilikom naglašavamo i da sva naša oštećena izdanja imaju žig (oštećene korice i/ili oštećene stranice) koji se nalazi na predlistu i zalistu.

Točan popis izdanja za koje vrijedi ova akcija možete pronaći ovdje: Popis - EXTRA ponuda!

Napomena: Kao što smo prethodno i naveli, iznos ostvaren kupovinom knjiga iz EXTRA PONUDE ne ulazi u zbroj za odabir knjiga na dar.


KAKO NARUČITI?
Vrlo jednostavno! Trebate se (pod uvjetom da već niste) samo registrirati u našemu webshopu.

Ako želite samo izdanja iz POSEBNE PONUDE naprosto otiđite u webshop, dodajte u košaricu knjige koje vas zanimaju te završite kupovinu. Nakon toga, kad provjerite koliki je ukupan iznos (bez troškova dostave ako ih ima), po njemu znate koliko možete dobiti knjiga na dar i tada trebate samo nama javiti koje naslove želite da vam pošaljemo uz prethodno kompletiranu narudžbu.

Ako uz izdanja iz POSEBNE PONUDE želite i neko izdanje iz EXTRA PONUDE, PONUDE KOMPLETA i RASPRODANIH IZDANJA onda vrijedi način narudžbi kao i dosad. Naime, u tom slučaju samo trebate navesti koja vas izdanja zanimaju s popisa te nam potom tu listu odabranih naslova dostaviti na našu službenu e-mail adresu info@libellus.hr (u tome e-mailu obavezno navedite svoje ime, prezime i nick koji ste odabrali pri registraciji u webshopu). Vaša narudžba će vrlo brzo biti potvrđena s naše strane, a ujedno ćete dobiti i obavijest ako neko od naručenih izdanja ne bude više dostupno. Također, javit ćemo vam i ukupan iznos vaše narudžbe (ako ste ostvarili mogućnost dobivanja knjige/a na dar) kako biste nam mogli reći koji/e naslov/e želite dodatno odabrati. Nakon toga ćemo vam napraviti račun i poslati ga na vašu e-mail adresu, a nakon izvršene uplate uslijedit će dostava izdanja.

Molimo vas da imate u vidu da zbog mogućega većeg broja upita nećemo uvijek biti u mogućnosti odmah reagirati, odgovoriti niti poslati račun, ali budite sigurni da ćemo to učiniti u najkraćemu mogućem roku!

Na kraju još samo napomena da će plaćanje - kao i uvijek - biti moguće i karticama (Maestro, Visa, Mastercard).

Naravno, ako budete trebali bilo kakva dodatna pojašnjenja oko bilo čega, naša službena e-mail adresa je poznata: info@libellus.hr


VAŽNA NAPOMENA:
Kao što smo već spomenuli i naglasili, sve ove ponude bit će dostupne samo i isključivo u našem webshopu za vrijeme trajanja ove akcije!
udarnik007
#2 Posted : 15. ožujka 2022. 16:48:41(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 9.1.2015.(UTC)
Posts: 66
Man
Location: ZG
Hoće li se ponuda osvježavati?
DRAŽEN
#3 Posted : 15. ožujka 2022. 18:33:57(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 28.2.2018.(UTC)
Posts: 89
Meni su javili da se neće osvježavati.
udarnik007
#4 Posted : 15. ožujka 2022. 19:11:08(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Joined: 9.1.2015.(UTC)
Posts: 66
Man
Location: ZG
DRAŽEN wrote:
Meni su javili da se neće osvježavati.


Hvala na infu. 🍺
Dado R.
#5 Posted : 16. ožujka 2022. 0:44:26(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Oprostite, zatrpani smo poslom pa nismo stigli ni odgovoriti.
Akcija traje tjedan dana i neće biti aktualizacije.
Dado R.
#6 Posted : 23. ožujka 2022. 13:10:03(UTC)
Rank: Libellus

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 4.778
Location: Zagreb
Akcija je završila u nedjelju, u 20.3., u 23:59 h. Hvala svima koji su sudjelovali.Smile
bubo
#7 Posted : 23. ožujka 2022. 14:34:25(UTC)
Rank: Često prisutan

Joined: 10.7.2011.(UTC)
Posts: 783
Man
Location: mostar
Dado R. wrote:
Akcija je završila u nedjelju, u 20.3., u 23:59 h. Hvala svima koji su sudjelovali.Smile


kad će sljedeća LOL LOL LOL LOL
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2010, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0,109 seconds.