19.09.2022

Dragonero 26

Slika

O Dragoneru, naravno, svi već sve znate i stoga neću trošiti vrijeme na navođenje svih superlativa koje je ovaj sjajni serijal definitivno zaslužio nego ću samo kazati da u našoj novoj turi koja će biti u prodaji sljedećeg tjedna, s njegovom 26. knjigom, zatvaramo prvo poglavlje.

Epizode i autori koji vas čekaju u njoj su:

“GOSPA OD SUZA” (Luca Enoch / Luca Malisan)
“SMRT JUNAKA” (Luca Enoch / Francesco Rizzato)


Autor izvrsnih naslovnica je Giuseppe Matteoni, a u Italiji su ove epizode objavljene u rujnu i listopadu 2019. godine u originalnim brojevima 76 i 77 redovne serije, a mi vam ih donosimo u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 196 stranica (c/b, tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 300 primjeraka.

Što se same radnje tiče, kao što smo već spomenuli, u ovoj knjizi privest ćemo kraju prvo poglavlje koje je trajalo punih 77 brojeva (plus nulta knjiga), a istovremeno će nam to poslužiti i kao uvodnik za drugo poglavlje koje slijedi uskoro pod naslovom “Pobunjenik”!

Na kraju još samo informacija da će redovna cijena Dragonera 26 biti 225 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 180 HRK.