26.01.2024

Dragonero: Pobunjenik 13

Slika

A uskoro bi se u prodaji trebala naći i zadnja, 13. knjiga Pobunjenika, sjajnoga drugog poglavlja fenomenalnog Dragonera, a priče i autori koji vas čekaju u njoj su:

“OSVAJANJE CARSTVA” (Luca Enoch / Fabiano Ambu)
“TIRANINOVA SMRT” (Luca Enoch / Gianluca Pagliarani)


Osim epizode “Tiraninova smrt”, izvrsni Gianluca Pagliarani potpisao je i obje naslovnice, a ove dvije priče u Italiji su izvorno objavljene u rujnu i listopadu 2022. godine, u originalnim brojevima 35 i 36.

Što se tehničkih detalja tiče, riječ je o klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm) na 192 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 300 primjeraka.

Ove dvije pustolovine zaključit će izvrsno drugo Dragonerovo poglavlje, a potom ćemo svi zajedno kliznuti u “Mračni svijet”, čiju premijeru nećete morati dugo čekati... I naravno, uskoro stižu i novi albumi Bezdušnih, preostali magazini i...  Još dosta toga!

Standardno, kompletan popis svih naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - i za kraj još samo podatak da će redovna cijena zadnjeg, trinaestog Pobunjenika biti 29,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 23,92 €.

Tradicionalno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr