26.01.2024

Dragonero specijalni broj 9 - “MITSKA DJECA”

Slika

A uskoro bi se u prodaji trebao naći i 9. specijalni broj sjajnog Dragonera pod naslovom “MITSKA DJECA”!

Scenarist ove uzbudljive pustolovine koja je u Italiji izvorno objavljena u studenome 2021. je naš dragi prijatelj Luca Enoch, crtački dio posla odradili su Cristiano Cucina i Vincenzo Riccardi, kolor potpisuju Martina Saviane, Simona Fabrizio i prije spomenuti Vincenzo Riccardi, a autor naslovnice ovog je puta Gianluca Pagliarani.

Vezano za tehničke detalje, tu nema nikakvih promjena: format je onaj klasični Bonellijev (160 x 210 mm), knjiga ima 128 stranica (boja; tvrde korice), a naklada je 300 primjeraka.

Što se radnje tiče, Gmor će nas u ovome specijalnom broju upoznati s nekoliko mitskih likova s kojima se kroz svoj život – u brojnim pustolovinama s Ianom i bez njega – imao priliku susresti, a bilo ih je poprilično!

Kao i obično, kompletan popis naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - te na kraju još samo podatak da će regularna cijena ovoga 9. specijalca biti 26,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 21,52 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr