24.04.2024

Dylan Dog 54

Slika

U prodaji bi se ubrzo trebala naći i 54. knjiga redovne biblioteke Dylana Doga, a priče i autori koji vas čekaju u njoj su:

DRUID (Pasquale Ruju / Giovanni Freghieri)
OSMIJEH MRAČNE DAME (Tiziano Sclavi / Nicola Mari)
ZATOČENI BOG (Pasquale Ruju / Daniele Bigliardo)


Posebnu naslovnicu i za ovu našu novu knjigu nacrtao je naš dragi prijatelj, maestralni Roberto De Angelis, autor unutarnjih naslovnica je veliki Angelo Stano, a ove epizode izvorno su u Italiji objavljene u brojevima 160, 161 i 162 redovnog serijala, u razdoblju od siječnja do ožujka 2000. godine.

Što se tehnikalija tiče, riječ je o našemu klasičnom 3-u-1 izdanju, u standardnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladom od 250 primjeraka.

Vezano za radnju, pustolovina “Druid” Dylana će odvesti u mjestašce po imenu Ancient Rock; u “Osmijehu mračne dame” ponovno nas čekaju Jackal i profesor Adam (prelistajte malo epizode “S onu stranu ogledala” i “Phoenix” koje smo objavili u knjigama 4 i 41), a u “Zatočenome bogu” Dylan i Groucho posjetit će “Neptuneland” gdje ih čekaju kapetan Jacques Le Duc i Charlotte...

Kompletan popis naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - te za kraj još samo podatak da će regularna cijena 54. knjige Dylana Doga biti 33,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 27,12 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr