17.02.2024

Mister No 147 – “POBUNJENICI IZ SERTÃA”

Slika

Ubrzo bi se u prodaji trebali naći i “POBUNJENICI IZ SERTÃA”, već 147. knjiga redovne biblioteke našega najdražeg pilota – Mister Noa – a dolazi nam, jasno, u paru s “Olujom nad Amazonom”!

Scenarist ove napete, neobjavljene priče naš je stari znanac Luigi Mignacco, crtež potpisuje Orestes Suarez, još jedan prekaljeni majstor, a crtač naslovnica je nezamjenjivi Roberto Diso!

U Italiji je ova priča izvorno objavljena u ožujku i travnju 1999. godine, u brojevima 286 i 287 redovne serije, a svi tehnički detalji naše knjige su uobičajeni: format izdanja je klasični Bonellijev (160 x 210 mm), knjiga ima 196 stranica (c/b; tvrde korice, dvije unutarnje kolorne naslovnice), a naklada je 300 primjeraka.

Što se radnje tiče, u ovoj nas knjizi ponovno čekaju prelijepa Miranda i simpatični Getulio, a kako biste se na najbolji način prisjetili ugođaja Bahije i sertãa, ovo su pustolovine koje vam predlažemo za domaći rad:

“Posljednji cangaceiro” (3. knjiga)
“Prorok” (56. knjiga)
“Crna magija” (SP 1)
“Kralj sertãa” (SP 3)

Kao i obično, kompletan popis naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 – a na kraju još samo informacija da će regularna cijena 147. knjige redovnog serijala našega simpatičnog pilota biti 29,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 23,92 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr