15.09.2023

Mladi Tex Willer specijalni broj 5 - “RANČERICE”

Slika

Uskoro bi se u prodaji trebao naći i 5. specijalni broj izvrsnoga novog serijala koji prati neispričane pustolovine mladog Texa Willera, a naslov mu je “RANČERICE”!

U Italiji je ova priča izvorno objavljena u prosincu 2022. godine, autori su naši stari poznanici Pasquale Ruju (scenarij) i Sergio Giardo (crtež), a naslovnicu potpisuje tradicionalno Maurizio Dotti.

Format knjige je standardni Bonellijev (160 x 210 mm), priča ima 128 stranica (c/b; tvrde korice), naklada je 300 primjeraka, a u njoj nas čekaju Heather Collins i Regina Martinez, dvije prelijepe rančerice koje će mladog Texa uvući u jednu staru obiteljsku zavadu...

Kompletan popis naših dosad objavljenih izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 - i potom za kraj još samo podatak da će regularna cijena 5. specijalnog broja mladog Texa Willera biti 24,55 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 19,64 €.

Uobičajeno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr