10.04.2024

Mladi Tex Willer specijalni broj 6 - “MINSTREL SHOW”

Slika

U prodaji bi se ubrzo trebao naći i 6. specijalni broj sjajnoga novog serijala koji prati neispričane pustolovine mladog Texa Willera, a naslov mu je “MINSTREL SHOW”!

Ova priča izvorno je u Italiji objavljena u srpnju 2023. godine, autori su prekaljeni Mauro Boselli (scenarij) i Marco Ghion (crtež), a naslovnicu tradicionalno potpisuje Maurizio Dotti.

Format knjige je standardni Bonellijev (160 x 210 mm), priča ima 128 stranica (c/b; tvrde korice), naklada je 300 primjeraka, a u njoj nas čeka Minstrel show, prvi oblik izvorne, u cijelosti američke umjetnosti, mješavine kazališta i glazbe, koja se oslanjala na komične točke...

Cjelokupan popis naših dosad objavljenih izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - i potom za kraj još samo podatak da će regularna cijena 6. specijalnog broja mladog Texa Willera biti 24,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 19,92 €.

Uobičajeno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr