24.04.2024

Nathan Never 17

Slika

Ubrzo bi se u prodaji trebala naći i 17. knjiga regularne serije Nathana Nevera, a priče i autori koji vas čekaju unutra su:

“ZARAZA” (Bepi Vigna / Romeo Toffanetti)
“MASKIRANI OSVETNIK” (Bepi Vigna / Leone Cimpellin & Paolo Di Clemente)
“BABILONSKA KNJIŽNICA” (Antonio Serra / Nicola Mari)


Po originalnoj numeraciji riječ je o epizodama 48, 49 i 50 koje su u Italiji izvorno objavljene u razdoblju između svibnja i srpnja 1995. godine, a naš dragi prijatelj, sjajni Roberto De Angelis još jednom je ekskluzivno za naše izdanje nacrtao tri nove naslovnice.

Vezano za tehničke detalje tu ima jedna mala promjena, jer “Babilonska knjižnica” ima 40 stranica više nego što je to obično riječ, a to u konačnici znači: standardno 3-u-1 izdanje; klasični Bonellijev format (160 x 210 mm); 334 crno-bijele stranice (tvrde korice);  tri unutarnje naslovnice u boji; naklada 250 primjeraka.

A što se radnje tiče, u ovoj knjizi prvo nas čeka zastrašujuća mutagena ameba strikeshape, zatim simpatični Sherlock 9000, te na kraju briljantna “Babilonska knjižnica”, jedna od ključnih Nathanovih priča, s obitelji Frayn, Anthonyjem Russom, Saki, Kathy, profesorom Modensom i suludim zakonom senatora Thomasa Macintosha...

Za domaći rad, prije čitanja ove knjige, predlažemo vam sljedeće epizode:

“Crni monolit” (1. knjiga)
“Nevidljiva sila” (2. knjiga)
“Onkraj zvijezda” (5. knjiga)
“Lov na lopova” (specijalni broj 3)

Kompletan popis naših izdanja u 2024. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2502 - te za kraj još samo podatak da će regularna cijena 17. knjige Nathana Nevera biti 33,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 27,12 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr