23.11.2023

NATHAN NEVER MAXI 8

Slika

A u prodaji bi se uskoro trebao naći i 8. maxi Nathana Nevera, a tri cjelovite epizode koje vas čekaju u njemu su:

“MRTVI SE NE VRAĆAJU” (Mirko Perniola / Paolo Di Clemente)
“PUTOVANJE U GADALAS” (Bepi Vigna / Romeo Toffanetti)
“IRON JAKE” (Davide Rigamonti / Fabrizio Busticchi & Luana Paesani)


Ovo izdanje izvorno je u Italiji objavljeno u travnju 2012. godine, a autor naslovnice opet je naš dragi prijatelj, izvrsni Roberto De Angelis.

Format izdanja je onaj klasični Bonellijev (160 x 210 mm), knjiga ima 288 stranica (c/b; tvrde korice), a naklada je 250 primjeraka.

Što se radnje tiče, u prvoj epizodi Nathan će se uhvatiti u koštac s maskiranim osvetnikom koji nemilosrdno ubija članove jedne zločinačke bande, a sve ukazuje da bi mogla biti riječ o jednoj od žrtava njihova stravičnog pokolja... “Putovanje u Gadalas” povezat će ponovno Nathana sa Spikeom, njegovim starim prijateljem iz djetinjstva, a u trećoj priči Nathan i Branko pokušat će rasvijetliti kladioničarske krugove povezane s ilegalnim borbama do zadnje kapi krvi...

Kompletan popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – i potom još samo informacija da će redovna cijena 8. Nathanovog maxija biti 32,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 26,32 €.

Kao i uvijek, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr