08.09.2023

Nick Raider 41

Slika

Ubrzo bi se u prodaji trebala naći i 41. knjiga neumoljivog Nicka Raidera, a pustolovine i autori koji vas čekaju u njoj su:

ŽUTA RUŽA TEKSASA (Gianfranco Manfredi / Corrado Mastantuono)
NESTALI PRIJATELJ (Gianfranco Manfredi / Fabio Pezzi)
CRVENI ZMAJ (Gino D'Antonio / Ferdinando Tacconi)


Navedene priče izvorno su u Italiji objavljene u razdoblju od lipnja do kolovoza 1998. godine, u redovnim brojevima 121, 122 i 123, a kao i uvijek dosad, autor maestralne ekskluzivne naslovnice za ovu našu knjigu ponovno je naš dragi prijatelj, genijalni Darko Perović!

Što se tehničkih detalja tiče, ovdje je riječ o našemu uobičajenom 3-u-1 izdanju, u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 200 primjeraka.

Unutarnje naslovnice nacrtao je još jedan dokazani majstor - Corrado Mastantuono - a vezano za radnje u samim epizodama, u “Žutoj ruži Teksasa” u središtu zbivanja bit će prelijepa Rose Baker; “Nestali prijatelj” odvest će Violet i Nicka u Moskvu gdje će ih dočekati Nickova stara prijateljica i naša poznanica - pukovnica Nadia Glasky; a u “Crvenom zmaju” skoknut ćemo ponovno svi zajedno do Kineske četvrti...

Kao i obično, kompletan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 - te za kraj još samo podatak da će regularna cijena 41. knjige Nicka Raidera biti 33,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti po promotivnoj cijeni od 27,12 €.

Standardno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr