05.07.2022

Nova izdanja u prodaji: Univerzum Alfa 7 (Rat budućnosti 2104. - “JUNACI SUTRAŠNJICE”)

Slika

Prvo izdanje u našoj sljedećoj turi koja će uskoro biti u prodaji nosi naslov “JUNACI SUTRAŠNJICE” i radi se o 7. knjizi Univerzuma Alfa, a ovog puta riječ je o premijernom predstavljanju novog poglavlja (u sklopu ovoga spin-offa) pod nazivom Rat budućnosti 2104.

Što se same radnje tiče, nakon zastrašujuće ekološke katastrofe, do 2104. godine značajan dio stanovništva Zemlje preselio se na divovske orbitalne postaje gdje je život počeo teći kao nekad. Ali odnosi između tih divovskih gradova koji lebde u svemiru i matičnog planeta postupno su se počeli pogoršavati. Čvrste u namjeri da se izbore za vlastitu neovisnost, Orbitalne postaje na čelu s predsjednicom Melpomene Adom Morgan objavljuju rat Zemlji i tako pokreću najkrvaviji sukob u povijesti našega Sunčevog sustava. Sve strane koriste najsofisticiranije tehnologije s istim konačnim ciljem – preživljavanjem – a ovo su priče o muškarcima, ženama, vojnicima i borcima u tome ne tako dalekom ratu i donosi nam ih zvijezda MPC-a Delya Davids...

Ovo izdanje na 176 stranica scenaristički potpisuje naš stari poznanik Stefano Vietti, crtački su ga odradili Fabrizio Busticchi & Luana Paesani, Ivan Calcaterra i Paolo Di Clemente, a autor naslovnice ponovno je bio Max Bertolini.

Inače, u Italiji je ova epizoda izvorno objavljena u studenome 2010. godine, a mi vam je donosimo u klasičnome Bonellijevom formatu 160 x 210 mm i tvrdim koricama te nakladi od 250 primjeraka.

Na kraju još samo informacija da će regularna cijena “Junaka sutrašnjice” biti 175 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ih kupiti za 140 kuna.