07.02.2021

Nova izdanja u prodaji - Dragonero magazin 2

Slika

Drugi magazin fenomenalnog Dragonera, koji je u Italiji na 176 stranica u boji izvorno objavljen u rujnu 2016. godine, četvrto je izdanje u našoj prvoj ovogodišnjoj turi koja će ovih dana biti vani.

Inače, u njemu vas čekaju četiri stripa. Prvo tri klasična Dragonerova, svaki na 30 stranica (koji zajedno čine jednu cjelinu), a potpisuju ih sljedeći autori:

“Natjecanje triju kontrada”
Stefano Vietti (scenarij) // Antonio Sarchione (crtež) // Ketty Formaggio (kolor)

“Pripremanje tapinje”
Luca Enoch (scenarij) // Cristiano Cucina (crtež) // Ketty Formaggio (kolor)

“Završnica turnira”

Luca Enoch (scenarij) // Riccardo Latina (crtež) // Alessia Nocera (kolor)

Što se same radnje tiče, u njima ćete imati priliku doznati nešto više o tome kako izgleda praznično raspoloženje u Solianu, kada Ian i Gmor uzimaju predah od svojih izvidničkih zadataka kako bi se posvetili mirnijim aktivnostima poput natjecanja triju kontrada, pripremanja ukusne tapinje te završnice turnira u igri lopte, a mi vam predlažemo da prije svega malčice prolistate premijerni Dragonerov specijalac pod naslovom “Prvi zadatak”...

Četvrti strip koji ćete pronaći u ovom magazinu nosi naslov “Sjena i bljesak” i riječ je o sjajnoj obradi (na 22 stranice) istoimene priče Jacka Londona u izvedbi svima nama jako dobro poznatih umjetnika Antonija Serre i Giancarla Alessandrinija.

Osim navedenih stripova, u ovome izdanju čekaju vas i čak 64 stranice izvrsnoga tekstualnog dodatka koje će vam pomoći da steknete još bolji dojam o Dragonerovom svijetu, a naslovnicu ovog magazina potpisuje Gianluca Pagliarani.

Za kraj još samo informacija da će regularna cijena drugog Dragonerova magazina biti 200 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 160 kn.