10.12.2021

Nova izdanja u prodaji: Martin Mystère 115 - “ZAGONETKA BORISA GRIGOVA”

Slika

Drugo izdanje u našoj 10. ovogodišnjoj turi koja bi za dva-tri dana trebala biti u prodaji nosi naslov “ZAGONETKA BORISA GRIGOVA” i riječ je o 115. knjizi redovne biblioteke Martina Mystèrea!

Scenaristi ove napete epizode koja je u Italiji na 188 stranica izvorno objavljena u travnju i svibnju 1996. u brojevima 169 i 170 redovnog serijala su Enrico Bagnoli (Henry) i Renata Pfeiffer, Henry potpisuje i crtež, a naslovnica je kao i uvijek djelo sjajnoga Giancarla Alessandrinija.

Što se same radnje tiče Martin i Java ovog puta idu u Nicu, a ondje će ih dočekati mysteriozna pustolovina s prelijepom Shirley Anderson za čije će rješenje morati posegnuti dosta godina u prošlost...

Vezano za domaći rad, tu ćemo spomenuti priču “Trinaesti znak” koju smo objavili u svojoj 95. knjizi, a za lakše snalaženje kroz ovaj prosinac još samo podsjetnik da sve informacije o svim turama iz 2021. godine možete pronaći na našemu forumu, na topicu: http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2002

Na kraju još samo podatak da će redovna cijena 115. knjige Martina Mystèrea biti 180 kuna, dok će ona posebna tijekom prva dva mjeseca iznositi 144 HRK.