18.04.2020

Nova izdanja u prodaji: Tex 108 - “WINNIPEG”

Slika

Četvrto izdanje u našoj novoj turi koja bi uskoro trebala biti u prodaji nosi naslov “WINNIPEG” i riječ je o 108. knjizi regularne serije Texa Willera!

Ovu sjajnu pustolovinu na 342 stranice potpisuju Mauro Boselli (scenarij) i Alfonso Font (crtež), dva istinska velemajstora devete umjetnosti, a kad se oni nađu zajedno to obično znači i dosta domaćeg rada jer “Winnipeg” je svojevrsni nastavak “Sastanka s osvetom”, epizode koju smo objavili u našoj jubilarnoj 100. knjizi redovne biblioteke.

Spomenuvši “Sastanak s osvetom”, svim istinskim ljubiteljima Texa Willera odmah je jasno da nas u “Winnipegu” ponovno čekaju Mike Foster, prelijepa Dallas i Kid Rodelo, a čim je Kanada u pitanju onda to ujedno znači i povratak na scenu dobrog starog Jima Brandona!

Osim na našu stotku, prije čitanja “Winnipega” bilo bi zgodno i da bacite pogled na priču “Tornado” koju smo objavili u 45. knjizi redovne biblioteke, a kad smo već kod iščitavanja starijih epizoda onda pripremite i trilogiju “Sedmorica ubojica” / “Helltown” / “Neumoljivi Jack Thunder” (TX orig. 463-465 / TX LU 95-97) pa nek' bude spektakl!

Inače, ova izvrsna priča u Italiji je izvorno objavljena u brojevima 658, 659 i 660 redovnog serijala koji su izašli u razdoblju između kolovoza i listopada 2015. godine, a sve naslovnice tradicionalno je potpisao maestralni Claudio Villa.

Za kraj još samo informacija da će regularna cijena Texa 108 biti 265 kuna, dok će ona posebna, tijekom prva dva mjeseca, iznositi 212 HRK.