23.12.2020

Nova izdanja u prodaji: Zagor 80

Slika

Predzadnja, sedma knjiga iz naše zadnje ovogodišnje ture koja će se do kraja mjeseca naći u prodaji nosi naslov “SUPERMIKEOV POVRATAK” i riječ je o jubilarnoj, 80. knjizi Zagorova redovnog serijala!

Epizode koje vas čekaju u njoj te autori koji ih potpisuju su:

Supermikeov povratak (Marcello Toninelli & Alfredo Castelli / Franco Donatelli & Gallieno Ferri)
Sablasni vlak (Alfredo Castelli / Gallieno Ferri)
Crni demoni (Alfredo Castelli / Gallieno Ferri)


Kao što i sami vjerojatno znate, riječ je o izvornim brojevima 226, 227 i 228 koji su u Italiji premijerno objavljeni u razdoblju između svibnja i srpnja 1984. godine, a autor svih naslovnica je tradicionalno - veliki Gallieno Ferri!

Što se same radnje tiče, prije povratka Mikea Gordona alias Supermikea Zagor će se prvo obračunati s Eskimom, a zatim će se zajedno s Chicom zaputiti u Paraguu na poziv svoga starog prijatelja inženjera Robsona s kojim smo se već triput susretali u našoj redovnoj biblioteci, u knjigama broj 9, 32, 60 i 61.

Nažalost, “Supermikeov povratak” predstavlja ujedno i oproštaj neponovljivog Alfreda Castellija od Zagorova serijala, a sve kako bi se u cijelosti mogao posvetiti svome Martinu Mystèreu.

Na kraju još samo podatak da će redovna cijena Zagorove 80. knjige biti standardnih 215 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 172 HRK.