23.11.2023

TEX album 15 - “PEARL”

Slika

Ubrzo bi iz tiskare trebao stići i naš 15. album Texa Willera koji je u Italiji objavljen u veljači ove godine, a naslov mu je “PEARL”!

Autori ove uzbudljive pustolovine su naši stari prijatelji Mauro Boselli (scenarij) i Laura Zuccheri (crtež), kolor potpisuje Annalisa Leoni, a riječ je o priči koja je utemeljena na stvarnom liku s Divljeg zapada, razbojnici Pearl Hart, inače pravoj majstorici s revolverom!

Što se tehničkih detalja tiče, ovaj album ima 48 stranica u boji (tvrde korice), format je 210 x 297 mm, naklada 350 primjeraka, a kompletan popis svih naših dosad objavljenih izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu: http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359

Na kraju još samo informacija da će regularna cijena 15. albuma Texa Willera biti 22,90 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 18,32 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr