08.09.2023

Reizdanje: Alan Ford 1-4

Slika

Premda će ovogodišnji Interliber započeti tek za točno dva mjeseca, vrijeme je da se nakratko, kroz jednu najavu, dotaknemo i njega.

Naime, na našemu interliberskom štandu od 7. do 12. studenoga svi obožavatelji kultnog Alana Forda koji su iz ovog ili onog razloga propustili kupiti prve četiri knjige našega kolekcionarskog izdanja, imat će ponovno priliku to učiniti!

Ukratko, reizdanje brojeva 1-4 ići će u nakladi od 250 primjeraka, cijena svake pojedinačne knjige bit će 31,90 E, a za vrijeme trajanja Interlibera moći ćete ih pojedinačno dobiti uz uobičajenih sajamskih 10% popusta, tj. za 28,70 E po knjizi.

Tradicionalno, svi stripofili koji odluče kupiti sve četiri knjige zajedno dobit će i dodatnih 10% popusta, što znači da će ih taj mini-komplet reizdanja Alana Forda 1-4 tijekom Interlibera umjesto redovnih 127,60 E stajati okruglih 100,00 E!

Uzimajući u obzir količinu upita, mailova, poziva i poruka koje smo zadnjih mjeseci dobili od brojnih fanova, toplo savjetujemo da svi zainteresirani svoje primjerke na vrijeme rezerviraju ili u striparnicama gdje obično kupuju stripove ili kod nas na: info@libellus.hr

A o ostalim stvarčicama vezano za Interliber više riječi bit će nekom drugom prilikom...