16.11.2023

Alan Ford 29

Slika

Već znate da smo do kraja prošlog tjedna bili totalno zaokupljeni Interliberom - gdje ste nas do nedjelje mogli pronaći u paviljonu 6, na štandu 1b (od glavnog ulaza drugi štand desno, na istome mjestu kao i prošlih godina) - ali svejedno se trudimo svakodnevno izbaciti i neku najavu za izdanja koja će se uskoro pojaviti u prodaji.

Jedno od njih je i 29. knjiga legendarnog Alana Forda, a ovo su priče koje vas očekuju u njoj:

85. VELIKI BIZNIS
86. HLADNI POL
87. ODLUKA U PRAVI ČAS

Tradicionalno, autor svih scenarija je nezamjenjivi Max Bunker, crtež i naslovnice potpisuje prekaljeni as Paolo Piffarerio, prevoditelj “Velikog biznisa” i “Odluke u pravi čas” je legendarni Nenad Brixy, a da bi sve ostalo u obitelji “Hladni pol” je za našu knjigu specijalno preveo njegov sin Davor Brixy!

Što se tehničkih detalja tiče, tu je i dalje sve identično (format 170 x 240 mm; 378 stranica c/b s unutarnjim naslovnicama u boji; mat tvrde korice s UV lakom; naklada 700 primjeraka).

Navedene pustolovine su u Italiji izvorno objavljene u srpnju, kolovozu i rujnu 1976. godine, a - kao i obično - popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu: http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359

Na kraju još samo informacija da će redovna cijena 29. knjige Alana Forda biti 29,85 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za promotivnih 23,88 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr