08.11.2023

Nathan Never gigant 15 - “NIŠTAVILO”

Slika

Kao što smo već spomenuli, iako smo do kraja ovoga tjedna u cijelosti zaokupljeni Interliberom gdje nas svakodnevno možete pronaći u paviljonu 6, na štandu 1b (od glavnog ulaza drugi štand desno, na istome mjestu kao i prošlih godina), pokušat ćemo vas ipak što češće informirati i o novim izdanjima koja se nalaze u tiskari i koja bi se uskoro trebala naći u prodaji.

Među njima je i već 15. gigant Nathana Nevera pod naslovom “NIŠTAVILO”, a autori su Davide Rigamonti (scenarij) i Paolo Di Clemente (crtež)!

Kao i obično, što se tehničkih detalja tiče, riječ je o izdanju na 224 stranice formata 215 x 305 mm (c/b; tvrde korice), naklada je 250 primjeraka, a ovaj gigant izvorno je u Italiji objavljen u ožujku 2012. godine.

Vezano za radnju, riječ je o priči koja je stvarana s ogromnim zanosom, vrlo intimnoj priči koja će nam pokušati odgovoriti na pitanje što se dogodi kad čovjeku ponestane orijentira... Kad se više nema za što uhvatiti, kad nema emocija koje će podijeliti, prošlosti koju će oplakati i kad ga obgrli ništavilo...

Tradicionalno, popis svih naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 – i potom još samo informacija da će redovna cijena “Ništavila” biti 32,95 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 26,36 €.

Uobičajeno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr