17.06.2022

Nova izdanja u prodaji: Dragonero 25

Slika

Kao što smo već više puta spomenuli, uz prve četiri knjige Alana Forda, od ovog vikenda u prodaji bi se trebalo naći još šest naših izdanja, a među njima je i sad već 25. knjiga genijalnog Dragonera!

Epizode i autori koji vas čekaju u njoj su:

“INVAZIJA TAME” (Luca Enoch / Gianluigi Gregorini)
“ZAROBLJENIK SJENA” (Stefano Vietti / Fabio Babich & Fabrizio Galliccia)
“IZGUBLJENI HRAM” (Stefano Vietti / Giuseppe De Luca)


Giuseppe Matteoni autor je sjajnih naslovnica, a u Italiji su ove epizode objavljene u razdoblju od lipnja do kolovoza 2019. godine u originalnim brojevima 73, 74 i 75 redovne serije, a mi vam ih kao i uvijek donosimo u formi 3-u-1, u klasičnome Bonellijevom formatu (160 x 210 mm), na 294 crno-bijele stranice (tvrde korice), s unutarnjim naslovnicama u boji te nakladi od 300 primjeraka.

Što se same radnje tiče, riječ je o napetoj trodijelnoj pustolovini koja počinje i završava u ovom broju te koja će nas za još jedan korak približiti velikoj završnici prvog dijela serijala (koja nas čeka u sljedećoj knjizi). U njoj sudjeluju svi naši stari poznanici - Ian, Gmor, Sera i Alben - a i Aura sad već polako postaje neizostavni član družine, a da biste na najbolji mogući način popratili cijelu uzbudljivu priču koja se proteže od Visopaše, ukletog sela, pa sve do Lasùhrea i Nomeidskih planina, ovo su epizode koje vam predlažemo za domaći rad:

- “Korijeni” (nulta knjiga)
- “U zemlji Ghoula” (6. knjiga)
- “Posljednja crta obrane” (11. knjiga)
- “Demon ispod kože” (23. knjiga)
- “Kugla duša” (specijalni broj 3)

Na kraju još samo podatak da će redovna cijena Dragonera 25 biti 235 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za promotivnih 188 HRK.