06.09.2023

Spirou & Fantasio 27 - “ANKOU”

Slika

Uskoro bi se u prodaji trebao naći i “ANKOU” - 27. album naših dragih, fenomenalnih Spiroua & Fantasija, a autor ove sjajne pustolovine koja je izvorno u Francuskoj objavljena u srpnju 1977. ponovno je legendarni Jean-Claude Fournier!

Što se tehničkih detalja tiče, riječ je o klasičnome francuskom albumu formata (210 x 297 mm), na 48 stranica u boji, tvrdih korica, s nakladom od 250 primjeraka.

Vezano za radnju, Fournier se ovaj put - uz pomoć Spiroua & Fantasija (a čekaju nas tu još i Ororea i Ito Kata) - uhvatio u koštac s ozbiljnim nuklearnim problemom koji je sredinom 1970-ih godina gadno tresao Francusku, a o cijeloj pozadini te priče više ćete imati priliku pročitati u sjajnom tekstu na stražnjoj korici pod naslovom “Priča iz zabrinjavajuće stvarnosti” koji - kao i obično - potpisuje Kowalsky!

Standardno, kompletan popis naših izdanja u 2023. godini možete pronaći na sljedećem topicu - http://www.libellus.hr/Forum/default.aspx?g=posts&t=2359 - te za kraj još samo podatak da će regularna cijena 27. albuma Spiroua & Fantasija biti 24,45 €, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti po promotivnoj cijeni od 19,56 €.

Naravno, za sva eventualna dodatna pitanja na raspolaganju smo vam na našemu forumu - http://www.libellus.hr/forum/ - ili putem maila na: info@libellus.hr