05.07.2022

Nova izdanja u prodaji - Nathan Never specijalni broj 20 - “NEČOVJEK”

Slika

Druga knjiga u našoj sljedećoj turi koja bi se uskoro trebala naći u prodaji nosi naslov “NEČOVJEK” i riječ je o 20. specijalnom broju Nathana Nevera koji je u Italiji izvorno objavljen u prosincu 2010. godine.

Autori ove napete pustolovine na 160 c/b stranica su Mirko Perniola (scenarij) i Gino Vercelli (crtež), a naslovnicu izdanja – kao i obično – potpisuje briljantni Roberto De Angelis!

Što se tehničkih elemenata tiče, format je onaj klasični Bonellijev (160 x 210 mm; tvrde korice), a naklada je 250 primjeraka.

Radnja “Nečovjeka” odvest će Nathana i Branka prvo u grad po imenu Convertillo de la Selva, svojevrsno beskrajno odlagalište otpada u kojemu žive milijuni očajnika, a ondje će im društvo praviti agentice iz agencije “Goldeneye”. Potom će uslijediti uzbudljiva potraga za stvorenjem poznatim po imenu Nohome, a kako će sve završiti imat ćete priliku uskoro sami otkriti...

Na kraju još samo podatak da će redovna cijena 20. specijalca Nathana Nevera biti 175 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 140 HRK.