23.07.2021

Nova izdanja u prodaji: Nathan Never 76

Slika

Sedmo izdanje u našoj sedmoj ovogodišnjoj turi koja bi uskoro trebala biti u prodaji je 76. knjiga redovne serije Nathana Nevera, a epizode koje vas čekaju u njoj su:

EKSPERIMENT
(Bepi Vigna / Romeo Toffanetti)
ALEPH (Stefano Piani / Andrea Cascioli)
TAJANSTVENA ŽENA (Stefano Piani / Andrea Cascioli)

Ove priče izvorno su u Italiji objavljene u razdoblju od veljače do travnja 2010. godine u brojevima 225, 226 i 227, a autor svih naslovnica je kao i uvijek naš dragi prijatelj, genijalni Roberto De Angelis!

Što se radnje epizoda tiče, u “Eksperimentu” ćemo se vratiti sve do naše prve knjige i prisjetiti se doktora Hechta i legendarne priče “Broj Nula”, a potom nam slijede prva dva dijela trodijelne pustolovine u kojoj nas čeka Aleph koje se sjećamo iz epizode “Rat za vodu” (NN 71) te dvodijelne priče “Crvena uzbuna” / “Krtica” (NN 72). Također, bit će tu i Baldwin kojeg smo upoznali u dvodijelnoj pustolovini “Sam protiv svih” (NN 69) / “Potpuna kontrola” (NN 70), a sve navedeno obećava nam puno uzbuđenja i rasplet situacije koja je započela upravo tada, s “Worth insuranceom”...

Na kraju još samo informacija da će naklada 76. Nathanove knjige biti 250 primjeraka, redovna cijena iznosit će 210 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 168 HRK.